Expertisekantoor WEBEX is een dienstverlenend bedrijf gelegen te Kortrijk. In opdracht van verzekerings- en leasingmaatschappijen, vloten en particulieren voeren wij expertises uit op alle rollend materieel. Eveneens voeren wij technische onderzoeken uit met een legaal karakter. Het team bestaat uit erkende auto-experten die toegelaten zijn door het Instituut van Auto Experten (IAE) en meertalige administratieve bedienden.
 
Onze automobieldeskundigen werken onpartijdig en volledig onafhankelijk. Ze handelen bij het vervullen van hun opdracht volgens vastgestelde expertise- en RDR-overeenkomsten. De automobieldeskundige adviseert de schadelijder, de maatschappij en/of de constructeur in een ruim activiteitsspectrum:
 
 
 
 

• fietsen, brom- en motorfietsen

• personen- en bestelauto's

• vrachtwagens en opleggers

• bussen, trams en gelede voertuigen

• land- en tuinbouwmaterieel

In opdracht van verzekeringsmaatschappijen of privé-personen voeren wij tijdens of na de herstelling, controle-expertises uit. Hier controleert de erkende deskundige of de herstelling gebeurt volgens de normen van de constructeur en/of conform het opgestelde expertiseverslag. Deze controles laten opdrachtgever of klanten toe samen te werken met een correct herstellersnet waarvan de kwaliteit steeds wordt gecontroleerd.

• Visuele of technische controle van tweedehandsvoertuigen

• Opmaken van een 'staat van bevinding' van een tweedehandswagen die in ‘Eigen Schade’ of ‘Omnium’ moet verzekerd worden

Advies bij de aankoop van nieuw of tweedehands rollend materieel

Verdediging van de belangen van een schadelijder bij technische of economisch verantwoorde betwistingen

Door de notie van botsingstheorie, en onze ervaring met ongevallensimulatie, kunnen onze experten optreden om ongevalsomstandigheden of aansprakelijkheden te onderzoeken.

Dankzij onze goede ligging bieden wij de klant extra flexibiliteit en comfort door de mogelijkheid om in onze drive-in zijn voertuig te laten expertiseren. Deze expertise kan na afspraak doorgaan wanneer het de klant best schikt!

Wij kunnen de waarde van uw gedeclasseerde wagen bepalen door een offerte-aanvraag te openen via Informex.

Wij kunnen uw collectiewagen onderwerpen aan een waardebepaling, dit om bijvoorbeeld een verzekeringspolis af te sluiten. Wij beschikken over experten die erkend zijn door BFOV.

 
 
 
Ligging
Brugsesteenweg 93 bus 9
8520 Kuurne
 
Kortrijk; op de kruising van 3 belangrijke verkeersaders van Vlaanderen:
E403 Brugge - Doornik
E17 Antwerpen – Rijsel
E19 Ieper - Kortrijk
 
Kaart

 
Brugge, Gent, Doornik, Ieper etc…
Door onze strategische ligging staan wij in een mum van tijd daar waar u ons nodig hebt.
 
 
 
 
Contactgegevens
Tel.: 056 75 46 66
Fax: 056 75 46 76
 
 
 
 
Openingsuren
Ma 8h00 – 18h00
Di 8h00 – 18h00
Woe 8h00 – 18h00
Do 8h00 – 18h00
Vr 8h00 – 18h00
Za 8h00 – 12h00
Zo -